Om mig

Jag heter Maritha och har startat ett företag som använder sig av det senaste inom laser och annan ljusteknisk utrustning för att ta bort oönskade ålderstecken. Hos mig är alla välkomna ung som gammal kvinna eller man eller ickebinär och alla däremellan. 

Jag är legitimerad sjuksköterska och specialistutbildad till distriktsköterska och har arbetat med många olika områden några exempel är BVC, jourcentral, anstalt, och plastikkirurgi. Därför kan du känna dig trygg när du kommer till mig då jag har bred kompetens och vet hur jag ska ta hand om eventuella skador som kan uppkomma.

Mitt intresse för laser-teknik började för ca 10 år sedan då jag köpte hem en egen liten IPL-apparat. Det för att jag har problem med inåtväxta hårstrån om jag så rakar, vaxar eller epilerar mig. Denna lilla manick fungerade över förväntan och jag blev hårfri på benen. När jag senare började fundera på att starta eget, så hade lasertekninken utvecklats enormt och idag har jag svårt att inte köpa alla maskiner som finns för att ge dig som kund allt som denna fantastiska värld kan erbjuda! Men man måste starta någonstans, eller hur? Så jag börjar med permanent hårborttagning över hela kroppen, pigmentsfläcksborttagning, behandling av rosacea samt hudföryngring.