HIFU 10D

Laxus 10 D 

HIFU 10:e generationen är här!


Behandlingar:


 • Ansiktslyft
 • Lyft av haka och dekoltage
 • Ta bort fettdepåer 
 • Gäddhäng
 • Mage
 • Rumpa
 • Lår

För att du som kund ska bli nöjd med behandlingen är det viktigt med en konsultation. Där går vi igenom vad dina mål är med behandlingen, hur många behandlingar du behöver och om det är rimliga mål. 


BOKA tid för konsultation här

BOKA tid för behandling här


HIFU 10D


Hifu står för HögIntensivtFokuseratUltraljud som både tar bort envisa fettdepåer och stramar upp huden utan kirurgi! Du kan gå tillbaka till arbetet direkt efter en behandling och resultatet syns direkt men syns mer efter svulnnaden lagt sig.


Den största skillnaden mellan Laxus Pro 10D HIFU och traditionell HIFU är den teknik som används. Laxus Pro 10D är en effektiv hifu maskin som kombinerar två olika teknologier – MMFU(Microfocus och Macrofocus Ultrasonic-teknologinoch SD teknologin(Synergy Dotting).


Hur HIFU fungerar:


Med Laxus Pro 10D HIFU får du ett riktigt ansiktslyft utan kirurgi för att strama åt lös hud på ansiktet. Genom denna behandling levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader som stimulerar kollagen- och elastinproduktionen i hudens djupare lager vilket resulterar i ett ansiktslyft. Laxus Pro 10D HIFU jobbar förutom på ansikte även på kroppen för att ta bort fettdepåer och slapp hud så att kunden får ett så bra resultat som möjligt.

Laxus Pro 10D HIFU har även en mindre handenhet som arbetar med synergy dotting där den arbetar överlappande som resulterar i en dubbel lyfteffekt på ansikte, hals och dekolletage för ett snabbare och mer effektivt resultat. Handenheten känner även av på vilket djup kunden har i huden och var SMAS lagret ligger.
Hur fettreducering fungerar


Det är även möjligt att effektivt behandla envisa fettdepåer och celluliter genom att gå ner under huden och förstöra fettet och strama åt huden. Det fungerar genom att leverera fokuserad ultraljudsenergi (MMFU) med reglerbart djup för att förstöra fettcellerna. Högfrekvensen hos ultraljudsvågorna leder till upphettning under huden, vilket effektivt förstör fettcellerna och stramar upp huden i området. Innehållet i de skadade fettcellerna leds bort naturlig via lymfsystemet som fungerar som kroppens egna dammsugare.

Fördelar

 1. Känner av hur många skott som behövs per område för att ge en lyckad och effektiv behandling.
 2. Handenheten har en sensor som ser till att man inte kör över samma område flera gånger. Allt för att kunden ska få en sådan behaglig behandling som möjligt med bästa resultat! Detta möjliggör större precision och effektivitet.
 3. Det finns 6 olika kassetter för olika behandlingsdjup, 4 stycken för ansiktslyft och 2 stycken för fettreducering på kroppen. Dessa kassetter går ner på exakt djup för bästa resultat både för ansiktslyft och för fettreducering.
 4. Handenhet med 4 in 1 synergy punktteknologi som även kommer åt svåråtkomliga områden.
 5. Laxus Pro 10D kombinerar två olika teknologier – *MMFU tillsammans med *SD teknologin som utför dubbla lyfteffekter ihop och även kommer åt svåråtkomliga områden.
 6. Med Laxus Pro 10D kassetter kan man nu utföra dubbelt så många behandlingar jämfört med tidigare. Tack vare dubbelt antal skott.
 7. Maximerar behandlingsresultaten.
 8. Förkortad behandlingstid pga förbättrad behandlingshastighet.
 9. Hållbarheten är upp till 2-8 år samt att man går tillbaka 5-10 år i hudstrukturen.
 10. Hudkvalitén på det behandlade området blir stärkt.
 11. Behandlingarna passar för alla hudtyper och för både män och kvinnor.Behandlingar

 • Hudåtstramning
 • Ansiktslyft
 • Rynkreducering
 • Fettreducering


Förväntat resultat


Beroende på hudtyp, ålder och område är resultatet individuellt. För personer med väldigt mycket överflödig hud rekommenderar vi 1-3 behandlingar för ett komplett ansiktslyft. Fettreducering 3-5 behandlingar, beroende på vilka förutsättningar du har.

Hållbarhet är upp till 2-8 år samt att man går tillbaka 5-10 år i hudstrukturen. Behandlingarna passar för alla hudtyper och för både män och kvinnor.


Fördelar med denna behandlingsform jämfört med kirurgi:

 • Snabb läkning och återhämtning
 • Ingen konvalescenstid
 • Hudkvalitén på det behandlade området blir stärkt
 • Inga kirurgiska ingrepp
 • Möjligt att utföra ansiktslyft på bara 30 minuter
 • HIFU riktar sig mot det djupa hudlagret


Hör av dig om du undrar något. Tider kan ordnas efter behov.

Välkommen!