EM Power Chair

EM Power Chair

Stolen kan behandla:


  • Alla typer av inkontinens
  • Både män och kvinnor
  • Svag bäckenbotten
  • Motverkar framfall och bakfall


Boka tid för konsultation här

EM Power Chair:


Äntligen kan LightPulse Kungälv erbjuda denna fantastiska behandling som har hjälpt många kvinnor och män med sin inkontinens. Resultatet blir ökad livslust, ökad frihet och bättre själförtroende! Även om behandlingen är individuell kommer du att bli bättre, kissa färre gånger framförallt på natten och kunna röra dig mer fritt. 

Inget fall är omöjligt brukar jag säga som leg sjuksköterska och specialicerad distriktssköterska! Det kostar bara extra tid och tålamod. Så om du har en ovanlig diagnos, blivit strålskadad eller annat som räknas som obehadnlingsbart, så är jag redo att anta utmaningen och se hur bra just DU kan bli, och hur många gånger just du behöver göra. Det hjälper både mig och andra kunder att skräddarsy behandlingar i framtiden.


Jag har själv haft ansträngningsinkontinens sedan tonåren, vilket har blivit värre efter två graviditeter och hysterektomi -22. Och självkalrt har jag också arbetat nära patienter med inkontinensbesvär på vårdcentral osv. Jag vet vilket lidande det är för många och jag kommer därför inte heller ta ut överpriser på behandlingen. Ingen ska behöva betala 10000-15000 kronor för att få en bättre livskvalité! Det är många som inte har de pengarna och då exkluderas en stor grupp i samhället. Mitt paketpris för 6 st behandlingar är 5500kr eller 1750 kronor per behandling.  


Du bokar först in dig på en kostnadsfri konsultation via boka direkt.

Därefter bestämmer vi tillsammans hur just din behandling ska läggas upp. Har du svårt att ta dig till Kungälv för en konsultation så erbjuder jag även konsultation över telefon. Fördelen med att komma till kliniken är att du får testa att sitta på stolen för att hitta rätt position och sedan fundera över om behandlingen är något för dig eller inte. Det är alltså helt fritt att komma på konsultation och inget köptvång efteråt! EM Power Chair är en toppmodern icke kirurgisk behandlingsmetod för patienter (kvinnor och män) med urininkontinens, avföringsinkontinens,bäckenbottenproblematik efter förlossning och/eller nedsatt känsel i underliv.

Det är viktigt att muskler i bäckenbotten är vältränade då bäckenbottenmuskler ger stöd åt tarmen och urinröret. Försvagade bäckenbottenmuskler betyder att inre organ inte stöds fullt ut och man kan ha svårt att kontrollera tarmen och urinblåsa. Många lider av underlivsbesvär, både kvinnor och män som t.ex. urininkontinens, avföringsinkontinens, torrhet i slemhinnor, slapphet eller minskad känslighet.

Som ett svar på alla problem som kan uppstå i underlivet och bäckenbotten är behandling med EM Power Chair en toppmodern icke kirurgisk behandlingsmetod för kvinnor och män som upplever problem i sitt underliv eller bäckenbotten. Flera kliniska studier från USA visade att 95% av försökspersonerna rapporterade förbättring redan efter andra behandlingen och 68% sade sig vara helt fria från symptom.

EM Power Chair stimulerar muskelsammandragning i hela bäckenbotten området, ökar styrkan och uthålligheten i bäckenbotten. Resultatet är effektivt och långsiktig lindring av okontrollerat läckage.

  • Tekniken är Hög intensiv elektromagnetisk energi (HIFEM)
  • EM Power Chair är en icke-invasiv behandling
  • Behandlingen sker bekvämt med kläder på
  • EM Power Chair är smärtfriHör av dig om du undrar något. Tider kan ordnas efter behov.

Välkommen!